Thursday, November 11, 2010

terima kasih kak husna!

Terima kasih kak husna atas satu entry di blognya yang dibuat khas untukku. Sungguh, sangat terharu semasa membacanya, air mataku juga mengalir laju. Saat ku rasa lemah, ada juga yang memahami. Bukan tiada yang mendengar, Allah pun sentiasa ada untuk mendengar, roomate dan kawan-kawan pun ada yang memahami, tapi, entry yang dibuat kak husna seakan memberiku satu kekuatan. Apa yang saya ingin tegaskan, IKHLASkan segalanya kerana Allah, pasti kita tak akan rasa letih, kerana kita tahu akan ada ganjaran di kemudian hari.


*klik sini untuk baca entry yang ditulis kak husna*

4 sila..silakan komen..:

sisIzzati said...

maaf aku bukan sahabat
terbaik utk mg tirah.

namun ku cuba mnjadi lebih
baik dr dulu :(

jgn sdih2,ak pun sedih
bco status ym mg tirah,huk2

nurulhusna said...

pandaikan Allah memujuk. dia mendugamu dengan sedikit ujian, lalu diberinya kebahagiaan buat seluruh ahli keluargamu. memang aku bertambah yakin, hebatnya aturan Allah.
kan? benarlah sangkaanku, allah menduga, pasti allah ada ubatnya. jadikan ia madu penyembuh luka. adindaku, allah sedang memberi tarbiah khususi untuk mu. hehe. teringat malam kat surau tu.. +___+

nurulhusna said...

pandai sungguh allah memujuk. diberimu sedikit ujian dan kesusahan, lantas diubatnya dengan kebahagiaan seluruh ahli keluargamu.. bertambah keyakinanku, hebat sungguh perancangan Allah, tiada tandingan. benar kataku, allah menguji, pasti disediakan ubatnya.
tahniah buat adik tirah ye.
allah sedang memberi tarbiah khususi buatmu. [ingat balek memori di surau ye. ketika cinta berusrah]

athirahariffin said...

eti :: ak doh cukup bertuah dapat mum as saim ak..ak saye mum..ingat tu..even kito jare jupo tp mum keno tahu ak saye mum..

kak husna :: betul kak, Allah tu Maha Adil, Dia uji kita sikit tp Dia bagi berita gembira hok buleh buat satu family happy. Kak, betul kato kak, itu tarbiah khususi buatku yang lemah ini..best memori kat surau tu, wat lagi pahni! sgt memberi kesan pd hati..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Blog Template by BloggerCandy.com