Tuesday, September 3, 2013

kunci


Terbaca ni kat FB. Sekadar berkongsi khusus buat tatapan diri ini :)

"Bak, Yah nak naik kapal terbang."
Ayah akan jawab,

"Belajar. Kalau Muhaya rajin belajar, Muhaya akan dapa apa-apa saja yang Muhaya nak."
"Kunci untuk berjaya di dunia, belajar. Kunci untuk pintu syurga, tolong orang dan murah hati."

 
Hoping to be a professional mukminah like her. Definisi professional mukminah by Prof Dr Muhaya, ni dapat masa tengok satu program di Tv Al-Hijrah : taat perintah Allah, berakhlak dengan manusia dan berjaya dalam segala bidang yang diceburi :)


Doakan!

#moodmalasnakbalikuia (eh blog takde hashtag eh? facebook, twitter, instagram semua dah ada hehe)

2 sila..silakan komen..:

Seri Selaseh said...

saja blog walking. Tersinggah sini plak. Tq for sharing. Nice info.

"Belajar. Kalau Muhaya rajin belajar, Muhaya akan dapa apa-apa saja yang Muhaya nak."

athirahariffin said...

moga kita semua berjaya dunia akhirat :)

dan ke syurga insyaAllah ^.^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Blog Template by BloggerCandy.com