Tuesday, December 29, 2009

out...cosmos

Happy..happy...
happy sgt hari ahad ari tu
coz all 12 of my classmates (except fusa coz family fusa dtg kl, jauh dari terengganu)
keluar pergi jalan-jalan kat cosmo,
erk, i mean main kat sana la...
actly, it was my 1st time went to cosmos world..
coz b4 ni kalau ak pergi times square pun ak just tgk2x dgn perasaan jeles org tgh maen mainan yg available kat cosmos tu..
dan tanggal 27/12/2009, dgn rasminya ak menjejakkan kakiku ke cosmos theme park..
oh, sungguh bahagia...
erm, malas nak tulis pepanjang..
tapi hari tu mmg best, pergi pukul 11, balik uia pukul 7, dekat nak maghrib kot
(ishh, apela anak2x dara sekalian...)
dan, ari tu jugak ak beli handbag baru (xceli it was my 1st handbag)
ni semua gara-gara emalah, dia cakap yg ak ni patutnya dah ade handbag daa..
so, setelah round satu ts tu, ade la satu tg berkenan di hati, then, ak pun belila..
tapi, masa kat cosmos tu, ak main sikit je game, sebabnya ak senang sgt pening kepala, adoai~
bu, i'm happy to see my friends happy...
game yg paling ak benci ialah DNA MIXER..oh, i really hate that game..
mmg jadi musuh ak selamanya lah game ni..
ntah ape2x la, adeke benda ni buat ak pening sampai nak termuntah ak dibuatnya..

oklah, nak pergi solat dulu...ak pun nak study dah lepas ni, ingat, enjoy. enjoy jugak, study jgn dilupa yerr...

enj0y d pics ya!

.. mereka ..

faddy,ko tembak ape tu?


2 sila..silakan komen..:

ie3yka_mie3yrs said...

uit2..
hndbag mane?
show off la ckit..
nk usha nih..heheh :D

trah said...

x mo ar show off..
it just a simple handbag..
tp ke, last week, ak g mid nge vdad...
then, ak jupo hangbag momo...
so sweet...raso mace nop beli..
tapi, x se la ikut nafsu, kam baru je beli handbag..

girl..i think i become more like u now..errkk..i mean, shopaholic girl..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Blog Template by BloggerCandy.com