Wednesday, July 6, 2011

demam kuning


Lega dapat permission dari parents untuk turun. Tu pun pergi dengan abah. Abah pesan macam-macam. Macam nak berperang lagaknya. Punyalah susah nak dapat permission. Guna skill yang bermacam untuk pujuk. Alhamdulillah, i got the permission at last :)

I'm a big girl. No big deal. Don't worry.

Dengar SINI untuk dengar penjelasan Ustaz Zaharuddin tentang perhimpunan aman. Sila dengar penjelasan dari alim ulama bukan dari tibi surat khabar yang mengarut entah apa-apa.

Juga baca SINI untuk baca tentang peristiwa Hilful Fudhul iaitu satu himpunan kaum di zaman Rasulullah.

3 sila..silakan komen..:

nurulhusna said...

wah seronoknya tirah dapat turun. bawak semangat abe hanz jugak deh

sis Izzati said...

bwk smgt aku sekali
moga ALLAH jaga kamu sayang
iAllah niat baik, utk keadilan demi negara ISLAM yg benar2 Islam :)

athirahariffin said...

to both :: alhamdulillah kami sekeluarga selamat. terlepas dari ditangkap polis. memang pelik keadaanya, nak berhimpun secara aman, tiba-tiba polis datang kejar dan lempar bom pemedih mata. memang pedih! menusuk mata dan hidung.

to eti :: ti, banyok kali jugok keno sekat ko polis, even tak bowok ic hok ori, tapi selamat n terlepas jugak. alhamdulillah~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Blog Template by BloggerCandy.com