Tuesday, October 18, 2011

5 super foods ♥



CLICK ON THE PICTURE TO READ A VERY NICE ARTICLE ON SUNNAH FOOD. A MUST READ ARTICLE. WORTH READING :)


notakaki :: Gambar tu tak berkait langsung dengan isi kandungan artikel. Letak gambar lasagna sebab sangat teringin dan terliur untuk makan. Kalau letak cheese banyak-banyak lagi sedap. Nyummy :) Cepatlah balik rumah, cepatlah......................

notakaki :: Tahniah kepada atikah sayang sebab dah masuk tahun ketiga sekolah perubatan :)

4 sila..silakan komen..:

Isna Athirah said...

Trah mucuk mucuk.. Rindu mung!

Nur Atikah said...

Thank you my athirah sayang.. Hehe. Pasal superfoods tu, ya ALLAH they are damn true. Hari tu demam teruk awal2 dtg sini,siap kena masuk air, pastu every 12 hour kena inject for 5 days..lebih 10 jarum dh msuk dlm badan ni, only on my 1st week. Tapi chemical drugs mcm x sesuai ngn diri aku,sbb x biasa amek. Lembik sngt badan. Nasib baik mak aku suh makan madu, aku makan madu ngn habbatus sauda sekali.. Hasilnya Alhamdulillah,kembali active spt biasa. Hehe sngt powerful & mujarab, biiznillah. :DDD nnti nak share la article ni, boleh ? :D

athirahariffin said...

to isna dear :: rinduuuuuuuuuuuuuuuu jugok ko mum! :)

athirahariffin said...

to atikah dear :: laaaaa... deme teruk ko sapa egypt aitu. x taw pun, sorry for not concerning ~ tp alhamdulillah ok dah cik dr ni. dr x leh sakit2x pasni nak treat ore lain. tp really kan, sunnah foods are scientifically proven good for our health. ikut sunnah dpt pahala, at the same time dapat jaga kesihatan. wonderful kan :)
you can share the article, let others know the benefits of these superfoods.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Blog Template by BloggerCandy.com