Tuesday, June 4, 2013

may Allah ease her way :)

Subhanallah :)

Alhamdulillah wa syukurilllah. Thank you Allah :)

Bila dapat tahu berita gembira ni, macam aku je yang dapat offer ni.

Allah loves you sayang!

Congrates my dear pretty lovely sweety brilliant gorgeous loving caring girl. You made it.

Tunggu aku kat UK sana, insyaAllah bakal menyusul.

Doakan aku kat sini :)
Love,
athirahariffin


Buat sesiapa saja yang baca post ni, sila kirimkan doa buat sahabat saya yang tersayang. Moga Allah berikan kejayaan buat dia dunia dan akhirat :)

Erkkk dan jangan lupa doakan saya juga!

Pen off.

Toodles!


notakaki :: Exam Clinical Biochemistry petang ni. Bakal tamat tahun 2 (sempat lagi update blog =.=)

6 sila..silakan komen..:

Izzati Nur said...

isna eh??
ALHAMDULILLAH!!!
this is gud news~~

Hezanaurora Din said...

lepas ni,turn awak pulak... :)

athirahariffin said...

eti :: yup :)

hezaaurora din :: insyaAllah kak. nak ikut jejak langkah akak hehe tp x nak g scotland, nak g uk :)

Hezanaurora Din said...

Scotland UK la sayang..hehhehhe..nak gie london ke?inshaAllah....

athirahariffin said...

hezaaurora din :: hahahah nampak sgt saya ni blur. biasala org x penah pergi jauh kan.. nak g glasgow boley?

ok kak, doakan saya. may Allah ease :)

Athirah I. said...

scotland mcm best je. classic. tq tirah sayanggg <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Blog Template by BloggerCandy.com