Sunday, January 1, 2012

buat izzati ♥


01012012. Genaplah umurnya 21 tahun. Sweet 21 (erkkk, sweet ke, tua kot!). Happy Birthday buat Izzati tersayang ♥

Berjaya jugak plan untuk buat prank pada si bithday girl. Seminggu dok fikir, tapi mujur dapat idea terbaek punya dari kak Husna dan Najah. Terima kasih pada semua yang terlibat, Kak Husna, Kak Wirdah, Kak Syakirah, Kak Munirah, Kak Hani, Zaleha, Najah, Najwa, Ilyana, Shaherah, Aina, Ummu, Raja, Fat, Wawa dan Syiela. Terima kasih juga pada yang menelefon. Prank menjadi! Yes! Berjaya buat dia nangis. Huhu~

Hadiah kejutan dan kek SR Chocholate Indulgence yang yummy tu dari kami yang harapnya dia gembira. Hadiah pink dari aku mesti kena ingat okeh! Tak jumpa bantal hijau bantal pink pun ok kan :)


Moga berjaya dalam setiap apa yang kamu lakukan, moga berjaya dunia akhirat. Moga bersahabat hingga ke syurga :)

Thank you for understanding and trusting me so much. But most of all thank you for standing by my side and believing, I was right even when everybody thought otherwise. Happy Birthday to you. I wish the best of best comes to you.

May you be gifted with life's biggest joys and never-ending bliss.


notakaki :: Baru boleh update sebab berazam kena habiskan baca MGT dulu dan juga kena siapkan assignment MGT yang kena hantar pada tarikh yang sama dengan exam, 3/1/2011 aka hari selasa ini.

notakaki :: Hari ni jadi nak online sokmo untuk update isu semasa tentang kes saudara Safwan Anang berkenaan Demo Talkin untuk AUKU.

2 sila..silakan komen..:

sis Izzati said...

mata masuk habuk weh T_T

terharu mekk..!

thanks utk persahabatan indah kita.kau buli aku,semestinya aku buli balik sampai menang,wakaka~

thanks 4 ur really understanding
when i hv no money,when i hv to go rather than want to back to daerah damai(xramai yg aku oyak bila aku dlm kondisi nieh)

thanks 4 always being myside,smpi kalu xdok mu,ore tnya aku,aku xdok ore tnya mu :)

doakan sahabatmu ni perkasa di kala mslh dtg btimpa2,di kala mahu kuat saat sgt mlemahkan jiwa,,

terima kasih ALLAH hadirkan athirah ariffin dlm hidup saya,jaga dia sbb Engkaulah sebaeknya penjaga,~

moga dgn psahabatan hebat ini antara sebab kami dpat menjejaki syurgaMU n dibawah naungan~

p/s:anytym u can lend my shoulders,ears,eyes etc my dearest sahabat dunia akhirat,,!

athirahariffin said...

sob sob sob..
sebok baco komen mg jgk mek!

speechless...

ak aminkan doa sahabatku ini, moga Kau makbulkan doaNya Ya Allah :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Blog Template by BloggerCandy.com