Saturday, January 5, 2013

impian


Di Canada sana, dah 2 minggu winter, kata adik.

Bila la nak merasa musim seperti di negara belah sana.

Cakap pada diri, "Kalau kau berusaha, insyaAllah kau akan dapat tirah"

Bila mencongak tentang masa hadapan, pastinya kita akan diserang seribu keraguan. Entah apa yang ada di sana, sehinggakan kita begitu takut untuk merencana. Benar, our future remains a mystery. Sesungguhnya kita tidak mempunyai makrifat tentang apa yang menanti kita.

Ini impian saya. Doakan ia jadi kenyataan. 

*****

1 paper lagi tinggal. Doakan ^^,

2 sila..silakan komen..:

Hezanaurora Din said...

Saya berimpian utk melanjutkan pengajian ke luar negara for 8yrs..tahun ni alhamdulillah Allah makbulkan..
Jgn gv up ye syg...teruskan usaha..

athirahariffin said...

Alhamdulillah. Seronoknya kan :)

Yup yup thanks akak. I'll not give up. Nak sambung belajar pun kena habiskan degree dulu ni hehe.

Akak, congrats ye dapat further Phd kat Scotland. Dr to be insyaAllah :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Blog Template by BloggerCandy.com