Thursday, November 5, 2009

Ak tension nih..

Huh..tension sesangat semalam..ptg tu ok jer..tp malamnyer..tension gilerrr..byk sebab ak tension nih..nih bukan sebab study...tapi the reasons are....
1.......................
2......................
3......................
and byk lg...

Eeii..geramnyer ak..geram sesangat kat *********...

Dah la semalam umi call, tp mase tu mood ak x baek sgt..cakap kejap je ngan umi..around 15 minutes, biasenyer kalu ckap ngan umi at least dekat2x sejam...tp, my mom's voice make me feel cool for a moment...

***sori umi, kakak tension semale...***
sob3x....nak nangis, nak balik umah, nak jumpe umi...sob3x....

Tau2x je la kan, bile dah tension x kan tetibe nak study lak, kalau ak study pon x masuk gak..
Then ak decide nak bukak tenet, tp, huh, tenet x leh bukak plak..nie tetibe buat ak hangin semacam je ni..
Ok, nak call maheran la, tp ak msg die dulu sebab takut die busy...
And, mmg die busy, esok arinya(that's means ari nie la) die ade test chem..ok lah, x nak ganggu mum la cayarm..study betul2x, bia result gempak yer my dear...
Pastu, ak msg la ckin...budak ni mmg jenis yg happy go lucky giler, so, ak ingat nak call ckin la..

Ak msg ckin, "Mum tdow doh ko?"

Tapi, ckin reply lambat sgat..ak tidur doh ckin weh...

Then ak ingat nak tidur la...hope mimpi best2x..
Tapi mimpi pun x best gak..
Ak kunci jam kul 5, tapi bgn 5.30...huhh..
Sempat la sahur tapi ngan air masak+roti jerk...
coz ak ingat nak pose ari ni...
pastu, baca chem kejap qada' yg semalam...
kan semalam da ckap x leh study kan..

Ok, ari nie, mood tension tu dah ilang dah sikit...ok, tak nak dah tension cam tu...penat tau tension nih..

2 sila..silakan komen..:

ie3yka_mie3yrs said...

tension bena bunyi..ish2. relax dear.
geram sapo gak..4 sure bkn ak dih.hehe. chill2. kalu mg tension, mg mkn la. mkn byk2 pon takpe.sbb mg kurus.sekeping! hehe.. =))))

Trah Ripin said...

of course la buke...wat gapo ak beci mum nyo..ak saye mum..haha..ado la..kalu oyap takut ngumpat..x leh make bayop..i'm on diet now sayang...nanti naik la berat ak..kih3x...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Blog Template by BloggerCandy.com