Saturday, November 14, 2009

Weekend yang amat BEST..

Weekend ari tu amat kusuka..ceh, poyo je ayat..haha..ya, i really LOVE this weekend. Biasanya weekend ak yg biasa hanya teperap dalam bilik and of course depan laptop. And semua orang ingat ak tgh study. No..No..No..kalau ak bukak buku pun kejap je la..

Jumaat,13 Nov 09

Ok, lepas abis tutorial test mat je ak terus pergi PWTC, lebih kurang dalam pukul 12 lebiy cam tu. I went there with 6 of my classmates,x classmates exceli. Kitorang teramat lah letih. Macam mane x letih, terkejar2x bus, terkejar2x lrt, terkejar2x komuter..huh, boleh kurus ak camni. At last, sampai la jugak kitoram kat PWTC tu. sampai sane, kitoram cari surau nak solat zohor dulu. Terserlah yang amat sangat la yang kitoram pentingkan solat. Hahaha..amatlah perasan. Surau kat PWTC tu punya la cantik, cam kat hotel je. Then kitoram pun terus pergi Career Exhibition kat leverl 2 kot kalau x silap. Saje je nak pegi, bukannya kitoram nak cari kerja pun, just nak jalan2x sajela.

Masa kat PWTC

Then, punya la kitoram x de keje, kitoram pun meneruskan pengembaraan yg amat meletihkan dan menyeronokkan ke Times Square plak. Haha.. Ak ingat x nak la beli benda sebab duit x de (almaklumlah elaun x masuk lagi), tapi masa tgh jalan2x tu ak nampakla high heel yg amat memikat hatiku. Amatlah chanteek. Price pun cam ok je, then ak terus la beli. Amatlah puas hati.

Jibah..ni la high heel ak yang cun cam ak tu..
don't mind that background, tu katil ak tu..

Lepas kitoram shoping2x, rasa teramatlah lapar perut kami semua. So, kitoram decide nak pergi makan kat mcd, dan mcd ini amatlah dekat dgn Cosmos Theme Park. Even kitoram x main coz dah lewat dah+x solat asar lagi, tapi boleh la jugak nampak orang lain main roller coaster yg amat best itu. Yang penting, semua tempat yg kitoram pergi, sure pic akan diambil. Lepas abis makan, kitoram teruslah balik ke UIA.

Sabtu, 14 Nov 09

Hari ni pulak, atas request roomateku, ak pun pergilah ke Mid Valley pulak. Fareza, classmate ku yg tersayang pun join kitoram pergi mid. Then tetibe je vdad, bestfren forever ku msg bagitau yg kawan kitoram kat uitm nak jumpa kat mid jugak. Ak amatlah gumbira coz che 10 pun pergi mid. I miss her damnly. Lama sangat x jumpa dia.

Sampai je kat mid, ak, nadia n fareza terus pergi food court kerana perut kami amtlah lapar. Lepas makan je vdad cakap yg dioram semua tunggu kat mcd. So, ak pun pergila soram2x coz nadia n fareza nak pergi MPH. Sampai je kat mcd, punye la ramai yang ada, ety, enul, vdad, salma, che 10 n yam. Cam outing bebudak naim plak. So, ak pun decide la nak spend masa ngan dioram, balik lewat seket. Nadia n fareza balik UIA dulu coz nadia ada kerja nak disettlekan.

Yam n ety balik dulu, so, ak pun hangout la ngan uma, cep 10 n vdad. Rindunya kat cep 10, banyak jugak kitoram borak2x. Amatlah best hari ini.

Kat mid valley ngan bebudak UiTm, enul n c'10


LOVE VIVA VOUGE A LOT..HOPE WE CAN SPEND TIME TOGETHER....

4 sila..silakan komen..:

jibs@gffxs said...

weh!!
upload la gmba heels hok mg bli 2..mau tgk..haha..plus, trah pkai heels??? unbelievable..haha

Trah Ripin said...

nati ak upload..pah2x ni la..come jib..

jibs@gffxs said...

orait! gapo?? come?? ko comey??hehe brape inch??

Trah Ripin said...

mum ni gak jib..awo doh tronoh x ingt doh bahaso klate..come la..x tinggi mano eh jib..baru ni ak paka g mid valley napok lonjong glow ak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Blog Template by BloggerCandy.com