Saturday, May 15, 2010

shopping..shopping..

Shopping dan wanita tak boleh dipisahkan kan?

Hari ni, aku dan adik pergi ke Laila Rawas Textiles, tujuannya, sudah tentu beli kain kan. Lepas ambil adik kat sekolahnya (adik ada kelas tambahan), Sekolah Islam Sri Hikmah, terus abah hantar ke kedai tu. Abah drop kami je, tak teman kami shopping pun. Tahu-tahu je la kaum adam kan. Banyak juga kain-kain yang menarik perhatian kami, rambang mata dibuatnya.

Tapi, akhir sekali, inilah pilihan hati kami. Silakan menjamu mata ya !

Pilihan hatiku...

Pilihan hati adikku, both kain cotton...

Selepas habis shopping kain yang memakan masa yang agak lama juga, umi datang ambil dan bawa kami ke Muda Osman, sebuah kedai buku di Kota Bharu. Tujuan utama, nak beli buku Denyut Kasih Medik, hasil tulisan Dr. Farhan Hadi, suami kepada Ukhti Fatimah Syarha. Tapi, buku tu dah habis. Mungkin bukan rezeki aku untuk beli buku tu kali ni. Jadi, alang-alang kat kedai buku kan, terus pilih buku lain. 3 buah buku kuambil dan adik pun ambil 3 buah buku juga. Sekali lagi, selamat menjamu mata !





Lepas habis beli buku, perut kami berkeroncong la pulak, jadi, singgah kat kedai makan untuk makan tengah hari. Alhamdulillah , setelah perut kami diisi, kami pun balik rumah dengan bahagianya...

notakaki :: Harap dapat habis baca semua buku tu before balik UIA.

notakaki :: Isna, masa aku beli kain kan, tetibo ingat ko mum. Hahaha....

4 sila..silakan komen..:

isna athirah said...

wahh,igt ktku ek??hehe

athirahariffin said...

hola..maso kak tu dok kerat kain ak dok baye gano mum dok kerat kain..huhu

isna athirah said...

nyway,nice books..i shud own them too i think..

isna athirah said...

hahahaha..patot la..aku xnakap lg td bakpo..aku kerat kain ada style lah! :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Blog Template by BloggerCandy.com