Thursday, December 2, 2010

award dari cik isna


Hoho, malam-malam study bio memang mengantuk, mata memang macam nak pejam, tahan, tahan, sebab nak siapkan tutorial yang tak siap-siap lagi nih. Huh. Buka blog untuk hilangkan mengantuk, buka juga blog isna. Rupanya malam ni dapat award dari 'adik' saya. Hoho..

Terima kasih la ye 'adik' sebab sudi bagi award ni.

'Kakak' sangat-sangat hargainya.

Dan, saya tahu blog saya cantik.

Hee~~

Lastly, sori taw adik sebab kakak jarang contact adik, kakak tahu kakak tak concern kat adik, tapi kakak busy sikit sekarang, busy dgn belajar dan hal lain yang mungkin adik tak faham.

Tapi, tahulah, kakak selalu bukak dan baca blog adik, even adik tak update pom.


p/s :: i wonder bila aku naik pakat jadi kakak mum, bertambah lagi sore adik aku..huhu..

2 sila..silakan komen..:

isna athirah said...

i call you 'kakak' bcoz you are good in it. rindunyaaaa ko kakak.. muah2

athirahariffin said...

hahaha..i'm good in it..
yo eh?
pengalame mengajar..
hoho..koya2x..
rindu gok ko adik..
adik ok deh dik deh?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Blog Template by BloggerCandy.com