Monday, October 18, 2010

201010 : result


Kat UIA tak wujud pun A+ ni, A je yang wujud.


Pagi-pagi lagi bukak facebook, terus ada statement ini:

Attention to all CFS IIUM students,Please be informed that the Semester 1, 2010/2011 examination result will be accessible from 20th October 2010 (Wednesday) after 5.00 pm onwards through student portal.

Terus saya buat status facebook. Arghhh. Takut sangat-sangat. Tengok phone pulak, ada kawan yang mesej pasal result ni. Lagi la buat saya berdebar menanti result yang bakal diterima.

Walau apapun result yang bakal diterima, saya harap saya redha dan menerima apa sahaja yang telah ditetapkan. Kita boleh merancang dan berusaha, tapi ingat, hanya Allah sahaja yang tahu apa yang terbaik buatku dan buat kita semua.

Ya Allah, berikanlah yang terbaik buatku, hanya Kau yang tahu apa yang terbaik buat hambaMu yang lemah ini.


notakaki :: Tinggal kurang dari seminggu saja lagi untuk saya ke UIA. Malas balik boleh tak ?

notakaki :: Readers, doakan kejayaan saya ye!

2 sila..silakan komen..:

isna athirah said...

amiin.. nnt jgn lupe inform.. hehe

athirahariffin said...

ok..ok..
nati ak infoem result ak..
wish me the best dear..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Blog Template by BloggerCandy.com