Wednesday, October 20, 2010

20102010

Ya Allah, sucinya wajah mereka,
sesuci hati mereka yang tak dinodai noda dosa.


20102010

Hari ni sepatutnya saya dapat result. Tapi, sampai sekarang, saya still tak boleh nak bukak lagi laman web My IIUM tu. Dah tekan refrseh again and again, tapi still, stuck kat tempat yang sama jugak. So, sabar je la.

Oklah, kita tenang-tenangkan diri dulu. Nak share satu video yang comel boleh tak? Saya, umi, dan adik-adik saya tengok banyak-banyak kali. Comel dan lucu sangat baby ni. Geram nak cubit pipi dia. Nak anak comel macam ni boleh tak? Sekali dengan pakej soleh dan solehah.

video


notakaki :: Ya Allah, berikanlah yang terbaik buatku. Hanya Kau yang tahu betapa keluh kesah hatiku menanti keputusan ujian di dunia ini.

notakaki :: Suka dengan status facebook Aisyah Ahmad hari ini, "Jangan pernah berhenti berdoa kerana doa kepada tuhan merupakan tanda pengabdian seorang hamba yang cukup tinggi kepada tuhannya. Cuba fikirkan betapa banyak doa kita yang telah Allah makbulkan dan bagaimana kita pada hari ini!"

0 sila..silakan komen..:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Blog Template by BloggerCandy.com